2009. március 17., kedd

Forditás

Violini bligjában láttam egy nagyon jó forditó programot. Több nyelvről fordit. Rákattintottam és a Goggle forditója jött be. Azon aztán nem találtam meg azt a kis rajzot, amivel föltehetem a blogomra. Vagy béna vagyok és elnéztem valamit?
Segitsetek ha tudtok.

4 megjegyzés:

Abile írta...

Szerintem Violini nem fog megharagudni érte, ha Tőle veszed kölcsön a kis képet. Mentsd le a saját gépedre, egér jobb gombja, mentés másként... aztán már fel tudod tenni a saját blogodra az internetes hivatkozással!

lomaquilt írta...

De én nemcsak a képet akarom feltenni, hanem, hogy több nyelvre forditson. Amit eddig feltettem, az csak angolról fordit. Az egy más kérdés, hogy a forditás pocsék. Ha a magyarról forditás is ilyen, akkor szégyellem elküldeni.

Abile írta...

Amikor rákattintasz Violininél a képre, feljön az az ablak, ahol a fordítást tudod kérni. Az internetes címet kijelölöd ctrl+c -vel és a saját blogodban bemész a blog elrendezésénél a modul hozzáadása négyzetre, innen kiválasztod a kép hozzáadását. Feltöltöd a képet a gépedről, és a linkhez beírod a ctrl+v -vel az internetes hivatkozást. Mentés és kész is!

Nina írta...

http://translate.google.com/translate_tools?hl=hu&sl=en&tl=hu
ESZKÖZÖKRE kell kattintani, ott bejön a html kódja, előtte válaszd ki a saját blogod nyelvét.